Voor wie is VIND?

Gemeenten

Ruim 90 % van de Nederlandse gemeenten vertrouwt op de VIND kennisbanken van Sdu. Met het complete Kennisbankenpakket van Sdu investeert u in kennis en bespaart u tot wel 35 % op de kosten voor informatievoorziening. De kennisbanken bieden essentiële vakinformatie en werkondersteuning voor elk vakgebied binnen uw gemeente. Met de actuele wet- en regelgeving, relevante jurisprudentie en praktische tools werkt uw organisatie efficiënter en worden dure fouten voorkomen.

Overheden

Bent u werkzaam bij een provincie, waterschap, ministerie of een andere aanbestedende dienst? En wilt u bezuinigen op uw informatievoorziening en tegelijkertijd verzekerd zijn van het behoud van vakkennis binnen uw organisatie?

 

Met het complete Kennisbankenpakket van Sdu investeert u in kennis en bespaart u op kosten. De kennisbanken bieden essentiële vakinformatie en werkondersteuning voor elk vakgebied binnen uw gemeente. Met de actuele wet- en regelgeving, relevante jurisprudentie en praktische tools werkt uw organisatie efficiënter en worden dure fouten voorkomen.

Advocaten

Bent u als advocaat op zoek naar de meest diepgaande en uitgebreide commentaren binnen uw vakgebied? Wilt u snel en efficiënt procedures doorlopen?

 

In de kennisbanken van Sdu vindt u alle actuele wet- en regelgeving, relevante jurisprudentie en thematische commentaren. De gerenommeerde redactie van experts uit de praktijk zorgt ervoor dat de kennisbanken altijd compleet en actueel zijn. Hiermee voorkomt u dure fouten en ziet u niets over het hoofd.

Adviesbureaus

Wilt u klanten altijd van betrouwbaar en actueel advies voorzien? Wilt u dure fouten voorkomen?

 

In de kennisbanken van Sdu vindt u alle actuele wet- en regelgeving, relevante jurisprudentie, diepgaande commentaren en vele praktische modellen. Hiermee bespaart u tijd en ziet u geen essentiële vakinformatie over het hoofd.

Opleidingsinstituten

Wilt u zowel studenten als docenten altijd voorzien van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied?

 

Met de kennisbanken van Sdu beschikt uw organisatie over alle actuele wet- en regelgeving, relevante jurisprudentie en vele praktische tools. Hiermee ziet u geen essentiële vakinformatie over het hoofd. Bovendien blijft uw organisatie met onze nieuwsbrieven, trainingen en gebruikersdagen altijd op de hoogte.